CMFF15 – The Amsterdam Edition

“Licht uit, dreunende beat, spot aan. Daar staan de contentmarketinggoeroes op het podium. Niet voor de zoveelste contentmarketingupdate, maar in de intieme sfeer van de North Sea Jazz club kwamen op de eerste maandagavond in februari een voor een sprekende namen op het podium, die ons een blik in hun boekenkast gunnen. Met als gemene deler: een duidelijk, op ervaring gestoeld en persoonlijk verhaal.”
Deze openingsalinea van het artikel waarin Lydia van de Brink op Marketingfacts terugblikt op de eerste editie van Content Marketing Fast Forward geeft zowel inhoud als sfeer pakkend weer.

@lydiavdbrink #cmff it's a wrap

Voor een uitverkochte zaal jongleerden AJ Huisman, Andrew Davis en Bert van Loon in hoog tempo door marketinginzichten uit ca. 40 boeken van internationale auteurs zoals onder meer Seth Godin, Joe Pulizzi, Ann Handley en Robert Cialdini. Een aantal auteurs had speciaal voor het event een videobijdrage geleverd.

Voor de seminardeelnemers was het 3 uur lang hard werken. Enkele quotes uit de unaniem enthousiaste survey resultaten: “Inspirerend“, “Overdonderend“, “Leerzaam“, “In 3 uur meer geleerd dan in menig complete congresdag”. 90% vond het goed tot geweldig en 65% beter of veel beter dan verwacht. E-books van elk presentatie kun je aan de rechterzijde van deze pagina als download vinden.

Korte Video-impressie CMFF Amsterdam februari 2015

Amerikaanse auteurs leveren op afstand hun bijdrage