CONTENT MARKETING FAST FORWARD 2017

“Getting Content Marketing Done"

Op 18 mei vond alweer de 4de editie van Content Marketing Fast Forward plaats, dit jaar met het thema: “Getting Content Marketing Done!”. Maar liefst 220 marketeers en communicatieprofessionals kwamen tijdens CMFF bijeen om in het OBA Theater te luisteren naar 2 internationale keynotes en 4 inspirerende cases.

Zo waren er praktijkcases te zien van Vodafone over Influencer Marketing, verzekeraar Zurich Life (Dublin) over voice search, HR en changemanagement-organisatie AS3 Transition (Kopenhagen) over het opzetten van een corporate blog en de op twee na grootste online sigarenshop in Duitsland Noblego (Berlijn).

Nieuw dit jaar was de toevoeging van een interactief ochtendprogramma waarbij maximaal 60 deelnemers kennis konden opdoen bij maar liefst 7 experts in kleine ronde tafelsessies. Er kon gesproken worden met experts op vele verschillende gebieden, zoals native advertising, marketing automation en visual storytelling.

Al met al een geslaagd evenement, zo blijkt uit de survey met hoge cijfers voor de vorm en de inhoud van CMFF 2017. “Inspirerend”, “Innovatief” en “Top” waren desgevraagd de omschrijvingen van de deelnemers.

De waardering en feedback van deelnemers in de survey, leveren ons ook weer de uitdaging om volgend jaar de lat wederom een stukje hoger te leggen. Dat gaan we zeker weer doen!

AJ Huisman en Bert van Loon
Oprichters CMFF