CONTENT MARKETING FAST FORWARD 2018

“Shifting Gears"

Op 12 april vond alweer de 5de editie van Content Marketing Fast Forward plaats, dit jaar met het thema: “Shifting Gears”. Maar liefst 230 marketeers en communicatieprofessionals kwamen tijdens CMFF bijeen om in het OBA Theater te luisteren naar 2 internationale keynotes en 3 inspirerende cases.

Zo waren er praktijkcases te zien van verzekeraar Zavarovalnica Triglav (Slovenië) over het bouwen van een content strategie in een als saai bekendstaande sector, condoomfabrikant einhorn (Duitsland) over community building en Arrow Media Group (VS) over internationale contentdistributie.

Deze editie was er 1 case minder en dus was er meer diepgang binnen de cases en interactie met het publiek mogelijk.

Al met al een geslaagd evenement, zo blijkt uit de survey met hoge cijfers voor de vorm en de inhoud van CMFF 2018. “Inspirerend”, “Innovatief”, “Boeiend” en “Een van de betere events in Nederland” waren desgevraagd de omschrijvingen van de deelnemers.

De waardering en feedback van deelnemers in de survey, leveren ons ook weer de uitdaging om volgend jaar de lat wederom een stukje hoger te leggen. Dat gaan we zeker weer doen!

AJ Huisman en Bert van Loon
Oprichters CMFF