CMFF Amsterdam Edition eBooks

The WHY Edition door AJ Huisman

The Why Edition by AJ Huisman“Wat is contentmarketing eigenlijk? Het is en blijft een moeilijke discussie, ik weet wel wat het vooral niet is: Schreeuwen dat je goed bent in iets zonder het te staven met bewijs. Wat is het wel? Een eBook? Zeker een mogelijkheid! Een leuke video? Kan! Een blogpost? Misschien! Is het storytelling? Is het custom publishing? Is eigenlijk niet alles contentmarketing?”

Albert Jan (AJ) Huisman, Director Marketing & Business Development Kennedy Van der Laan, schreef dit eBook “The Why Edition” naar aanleiding van zijn presentatie op Content Marketing Fast Forward.

Collegasprekers Andrew Davis en Bert van Loon schreven respectievelijk de WHAT en HOW Edition om tot een complete trilogie te komen. Je vindt meer info over beschikbaarheid van de twee andere edities op de overzichtspagina.

We jagen niet op mailadressen, dus je hoeft geen formuliertje in te vullen voor de download. Wat we wel leuk vinden is als je je download via Twitter deelt. Bijvoorbeeld met de kant-en-klare Tweet hieronder. Alvast dank!