Partners

Eerste editie CMFF een groot succes. Fast Forward naar meer!
Op 2 februari 2015 vond in de sfeervolle North Sea Jazz Club in Amsterdam de zeer geslaagde eerste editie plaats van “Content Marketing >> Fast Forward, The Amsterdam Edition“. Voor een uitverkochte zaal werd door de drie sprekers in hoog tempo de essentie gelicht uit de zo’n 40 boeken die besproken werden op het gebied van marketing, storytelling, psychologie, business etc.

AJ Huisman opende de avond met een brede blik op het WHY van Content Marketing, onderbouwd met inzichten uit boeken van ondermeer Seth Godin, Joe Pulizzi, Ann Handley en Robert Cialdini. Andrew Davis ging vervolgens in zijn typerende high energy style door met het WHAT van brand stories en oprechte dialoog met de klant. Bert van Loon completeerde de trilogie met het HOW langs het spoorlijntje van de Content Marketing Roadmap.

Voor de seminardeelnemers was het 3 uur lang hard werken. Enkele quotes uit de unaniem enthousiaste survey resultaten: “Inspirerend“, “Overdonderend“, “Leerzaam“, “In 3 uur meer geleerd dan in menig complete congresdag”. 90% van de respondenten beoordeelde het evenement met ‘goed’ tot ‘geweldig’. Een uitgebreidere terugblik, met videomateriaal en e-books vind je op de Amsterdam Edition eventpage.

Next steps!
Geheel in de gedachte van “Fast Forward” zijn er al een aantal vervolgprojecten in voorbereiding. Over een daarvan kunnen we nu alvast vertellen en dat is: Content Marketing Fast Forward -The Dutch edition! Daar waar CMFF15 op 2 februari 2015 vooral een snelkookpansessie door de Amerikaanse marketingboekenkast is geweest, zal in deze Dutch Edition de Nederlandse marketingvakliteratuur centraal staan. Daarnaast zijn er nog een aantal andere creatieve toevoegingen waarover later mee.

Andere edities zijn op dit moment in voorbereiding voor 2016. Wil je op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten van Content Marketing Fast Forward geef je dan nu op voor onze nieuwsbrief. Laat je gegevens achter via het formulier en je kan je als eerste inschrijven.

Blijf vrijblijvend op de hoogte