De 4e editie van Content Marketing Fast Forward op 18 mei 2017 had als thema “Getting Content Marketing Done”. In het interactieve ochtendprogramma, voorafgaand aan het plenaire congres, gingen ruim 50 marketeers met 7 binnen- en buitenlandse experts diep in gesprek over specialistische onderwerpen uit de praktijk.

Het programma startte met een 5-minuten “Fast Forward” interview met elke expert, waarin de belangrijkste actuele thema’s van elk onderwerp op een rij werden gezet. Dit leverde bij elkaar een uur inspiratie uit het multidisciplinaire contentmarketing-vak op. Aansluitend werd in twee rondes aan de experttafels intensief van gedachten gewisseld over uitdaging eén over oplossingen.

Aan het eind van de ochtend werden de belangrijkste prioriteiten door de experts bijeengebracht en op borden geschreven, die samen The garden of Key Priorties vormeden.

Over de rijke opbrengst van deze tafeldiscussies werd door 7 ervaren redacteuren uit het netwerk van CMFF verslag gedaan. Onderstaand tref je de link naar elk van deze CMFF-Tafelverslagen aan.

Terugblik op ochtendsessies van de 4e editie van #CMFF (2017)